Cykelture

MTB - Klosterheden

Syd for Lemvig

Klosterheden er Danmarks længste afmærkede mtb-rute på 50 km. Ruten ligger i en stor skov med et varieret og ikke særligt kuperet terræn. En stor del af ruten går på grusveje og skovstier. Ruten er skiltet med hvide cirkler med lilla plet i midten og kræver lidt opmærksomhed at følge,da ikke alle sving er markerede.

I skoven er der flere bål- og shelterpladser, og der er gode chancer for at se kronvildt undervejs.

Ruten går gennem det meste af skoven, og der er flere muligheder for startsteder.

Hent kort over ruten her

humlum MTB

Klik for at besøg vestkystruten


Struer - Hjerm - Vejrum

En cykeltur med fokus på B & O og hele tre herregårde
Cykelturen Struer - Hjerm - Vejrum fører forbi tre hele herregårde. Ruten er ikke specielt kuperet og kan også anbefales til familier med større børn. Belægningen er det meste af vejen asfalt - kun enkelte steder grus. Der er cykelsti på Vinderup - vejen langs vandet.

Undervejs passeres følgende: Struer Museum, som specialiserer sig i emnerne Byen og fjorden, Jernbaneknudepunktet, Johannes Bucholtz; digteren i Struer, Bang & Olufsens og lyd- og billedmediernes kulturhistorie, Limfjorden på lærred. Bang & Olufsens hovedbygning, "Gården".
Herregården Volstrup. Hovedbygningen er opført i 1875. Herregården Ausumgård. Hovedbygningen er fra omkring 1750. Herregården Quistrup. Omtales første gang i 1163. Gården dannede i årene 1925-27 ramme for den første spire til Bang & Olufsen.
Gimsing kirke

humlum cykel 2

Klik for at besøg udinaturen.dk


Oplev venø til fods eller cykel.

hent folderen her.

Venø cykel

Klik for at læse mere om Venø


Se flere ruter på Bikemap.net

Humlum bike

klik for at besøg bikemap.net

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress