Legoland

Legoland

Slip fantasien løs – til lands, til vands og i luften
LEGOLAND er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien med barnet og fantasien i centrum. Her kan du virkelig slå dig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om du fortrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem.

Glæd dig til Polar Land

Ta’ hele familien med på en vild opdagelsesrejse i det kæmpestore Polar Land, og glæd dig til den største attraktion, LEGOLAND Billund endnu har bygget: Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 meter drop kan få dit blod til at fryse til is.

Går du kold efter opdagelsesrejsen, kan du spise så meget, du vil, i Polar Pizza & Pasta restaurant, mens du nyder synet af en hel koloni af levende pingviner. Gå heller ikke glip
af Ice Pilots School, hvor du kan blive fuldbefaren testpilot.

En verden af sjov og oplevelser for HELE familien
Den nye sæson byder på et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND oplevelser. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af millioner af LEGO® klodser. Se børnene tage deres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFE™. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk badetøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.

Legoland
Nordmarksvej 9
7190 Billund

Skærmbillede 2014-11-06 kl. 12.54.41

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress