Sansefestival

Sansefestivalen som i 2014 blev afholdt for 5. gang – tager sit udgangspunkt i en række af regionens kvalitets-fødevareproducenter, der kommer og udstiller deres varer, giver smagsprøver etc.. – flere af producenterne med international klasse.

Festivalen var i 2014 områdeopdelt i områderne: Den Søde Tand, Nordisk Køkken, Vestjyske Dråber, Fjorden, Spisebrættet, Samtalekøkkenet, VidensCenter & sundhed og velvære. I lighed med tidligere år var der også gæsteoptrædener og konkurrencer.  Så der var mulighed for at komme helt tæt på producenterne og deres produkter!

Fokus til Sansefestivalen generelt er på kvalitetsfødevarer, økologi, fremtidens fødevarer, mad og sundhed og det nordiske køkken.

Kort og godt er SANS en festival, der taler til alle sanser, som allerede har haft et publikumsbesøg på ca. 10.000 mennesker og som er Nordvestjyllands største fødevarefestival!

Men vi skal videre. Vi er af den overbevisning, at Sansefestivalen SANS kan udvikles til at blive endnu større oplevelsesfyrtårn for hele vores region.

For at videreudvikle Sansefestivalen inviterede  vi i 2014 en række nye producenter til at deltage i festivalen – og det vil vi også gøre fremadrettet.

http://sansefestival.dk/om-sansefestivalen/

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress