Wellness & Spa

Massage, Hot Stone, Tyrkisk bad, Spa manicure, Spa Pedicure, Voksbehandlinger, Ansigtsbehandlinger, Bodyscrub,Kropsindpakninger, Aromabade

Kurbad Limfjorden giver både mulighed for det kolde gys og afslappende varme.
Kurbadet indeholder:
Varmtvandsbassin, Sauna, Dampbad, Infrarød sauna, Hamam, Koldtvandskar

Kurbadets varmtvandsbassin er særdeles velegnet til trænings- og holdaktiviteter.

Skærmbillede 2014-11-06 kl. 15.19.02

Besøg Kurbad Limfjorden her


Sydthy Kurbad

Vi begynder med 700 m2 ren og skær velvære, som kun er ude på én ting - nemlig at forkæle og pleje mænd og kvinder i omgivelser, som er helt fantastiske.

Professionelle behandlere og personale står til din disposition så det eneste du skal tænke på er dig selv.

Kurbad: 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk m/fodbad, koldtvandsrum, infrarød kabine og stort massagebassin (36 gr.) med stjernehimmel. Inkl. frugt, isvand og kaffe.
Kurbadshaven, De 4 årstider, byder bl.a. på udendørs sauna med glasbund, der står på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 6-personers spa, vildmarksbad, samt svedetipi. Der er desuden stole, borde og solvogne på terrassen. Der er altid blomster og buske der blomstrer hele året rundt, derfor navnet "De 4 årstider."

spa

Besøg Sydthu kurbad her

 


DGI-Huset Herning

I DGI Huset Herning finder du en stor og indbydende Wellness-afdeling med eksklusive faciliteter. Bio-sauna og dampbad. Fodbassinerne fyldt med vandsten, hvor du kan gå rundt og få styrket blodomløb og løsnet op i musklerne. Varmvandsbassin, koldtvandsbassin. Varme bænke, hvor du kan ligge og slappe af til de afstressende omgivelser

DGI

Besøg DGI Huset Herning her


Jeera-On wellness

Vores værdier er baseret på at vores kunders behov er yderst vigtige. Hele vores team er dedikeret til at imødekomme disse behov. Som resultat, kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagne kunder.

jeera-ON

Besøg Jeera-On her


Skin Logic

Hos Skin Logic sætter vi kunden i centrum, så du får den rette vejledning og en professionel behandling.
Der er ikke én behandling der er ens.

Vi foretager en Dermalogica FaceMapping, en hudanalyse der gennemgår ansigt og hals punkt for punkt. Ud fra den, bliver der valgt de rette produkter, der er optimale for netop din hud.
Skin logic tilbyder: Gelenegle, Manicure, Voksbehandlinger, Ansigtsbehandlinger, Vipper og bryn, Fodbehandlinger, Make-up, Kropsbehandlinger ogVelværebehandlinger

SKIN

Besøg Skin Logic her


Bianca Pure Skin

Lad vore professionelle kosmetologer og spabehandlere føre dig ind i en verden af vitaliserende spabade, skønne wellnessbehandlinger og opkvikkende ansigts-behandlinger.
Hos os er ro, velvære og 100% afstresning i fokus.

Bianca

Besøg Bianca Pure Sin her


Boutique Fleurance
Tanamera
Egen import af en helt fantastisk spa-serie fra Malaysia. Tanameras produkter er fremstillet af koldpressede vegetabilske olier, kombineret med æteriske olier af høj aromaterapeutisk værdi, samt eksotiske urter og krydderier som ingefær, gurkemeje, nellike, galangarod og lavendel. En helt naturlig produktserie der virkelig taler til alle sanser.
Ecco Bella
Egen import af produkter fra USA omfattende hudpleje og make-up. Ecco Bellas grundlægger Sally Malanga  startede i 1992 firmaet i  protest mod kosmetik testet på dyr og med en mission om at fremstille naturlige skønheds prudukter med et univers af økologiske ingredienser og virkningsfulde vitaminer.
Martine Mahé
Egen import af naturlige hår farver og hårplejeprodukter fra Frankrig. I over 30 år har Martine Mahé glædet sine kunder med de fantastiske hårfarver og hårprodukter i sine Frisørsaloner i Paris.
For første gang i hår-farvningens historie, lykkedes det Martine Mahé at fremstille en 100 % dækkende plantefarve uden tilsætning af BRINTOVERILTE, AMMONIAK 0g RESORSIN. Udover de fantastiske hårfarver, omfatter serien også en moderne naturlig hårplejeserie hvor man genfinder  planternes aktive egenskaber for skønhed og naturlig balance.'

Boutique Fleurance

Besøg Boutique Fleurance her

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress