Put & Take / Fiskesøer

Bækmarksbro - Put and Take

Fiskesøen på 6000 kvm. ligger i skønne områder, lige op til statsskov samt Flynder å.

Ellemose Put & Take

Ellemose Put & Take ligger i det skønne og kuperede terræn ved “Hygum bakker”, 7 km nordvest for Lemvig mod Thyborøn. Søen er ca 6000 m2 med en dybde på op til 6 m.
Ved søen er der en 40 m2 bjælkehytte med handicaptoilet. Der kan købes is, sodavand og fiskegrej fra automater.

Desuden findes der legeplads, grill og bålplads, renseplads samt udendørs borde og bænke.
Søen kan bookes til firmaudflugter, fødselsdage osv.

HP´s fiskesø

Det glasklare vand, rige dyreliv og udsætning af mange forskellige ørredarter gør søen til en oplevelse for enhver lystfisker.

KOTT Fritid

Vi byder dig velkommen om bord på vores nyrenoverede kutter M/S Solea der nu er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af vores dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeriet på Nordsøen. Som noget nyt er skibet som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg.

Vores besætning er alle tidligere erhvervsfiskere med store erfaring for livet og arbejdet på havet, de sørger for at der på de længere ture er is ombord til nedkøling af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense- og fileteringsborde med rindende vand.

Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord, bliver man sulten eller tørstig kan dette også klares, der sælges, øl, vand, kaffe, the og pølser ombord på turene.

M/S Muddi

M/S Muddi er bygget i struer i 1949 og har altid fisket fra thyborøn.der er en 300hk. mitsushi motor og alt elektronisk udstyr. skibet må sejle i hele nordsøen og er godtent til 12 mand. Vi vil max. være 12 pass når vi er på torsketure, det er jo bedre at dele lagkagen i 12 stk. frem for andre turbåde hvor der er mange flere om buddet, der er jo ikke flere fisk på vragene fordi man sejler i store skibe med mange pass.

Munkebo fiskesø

Søen er med gangbro langs den ene bred, der gør den handicap venlig, derudover er den særdeles velegnet for fluefiskeri, og med mulighed for at fange Regnbueørred, Kildeørred, og Bækørred
Der er stor chance for at få en god fiske oplevelse med hjem.
Ved søen er der mange faciliteter, stor legeplads, bål plads, grill, indendørs rense plads, handicap toilet samt borde og bænke. I huset ved søen er der grej, is og sodavands automater. Søen er også velegnet til at afholde eks. Firma udflugter eller andre arrangementer, men book I god tid.

Bøvling Put and Take

Bøvling Put and Take ligger i et naturskønt område, og her kan i nyde en fredfyldt fisketur med god mulighed for at få en fisk på krogen.
Der er to fiskesøer på ca. 5.500 m2 og ligger tæt ved Fåre Mølleå i udkanten af Bøvlingbjerg. Vandet i søerne stammer fra regn – og grundvand og er helt usædvanligt rent og klart.

Hee West

I Familieparken har vi 3 fiskesøer, hvor børn, voksne og de øvede lystfiskere kan søge udfordringer.
Når der er betalt entre må der fanges 2. fisk pr person
Der er mulighed for at afholde arrangementer for både større og
mindre selskaber ved søerne.Der er opsat grill til fri afbenyttelse
Kul / briketter samt tændvædske skal selv medbringes kan evt. købes i vores butik.
I vores put and take søer kan der fanges ØRREDER OG GEDDER

Loch Nees Put & Take - Vemb

Der må fiskes fra solopgang til solnedgang.

M/S Bodil

M/S Bodil
 
M/S Bodil er fra 1985,det var den sidste trækutter der blev bygget i Thyborøn.
Hun startede som trawler men i 1991 blev hun bygget om til garnfiskeri,hun fungerede som sådant til hun blev taget ud af erhvervsfiskeri i 2007.
 
M/S Bodil er bygget af egetræ,og har en længde på 16,8 meter og en bredde på 4,9 meter, dybde gangen er på 2,0 meter.Motoren er en volvo på 400 hk.
Der er toilet med håndvask agter på skibet.Der er 12 køje pladser.
 
Der forefindes muligheder for at hænge flyde dragter og andet overtøj tiltørre også under dæk, i samme rum er der et lille bord med mikroovn til fri afbenyttelse.
 
På dækket i bagbords side er der borde og bænke.
 
Der er et stort rensebord med en skotrende i midten, så alt affald kan rende ud over siden, der vil også være rigligt med spulevand.Det er også det eneste sted der må renses fisk.
 
Båden er med flad agter stævn så der kan stå 4 mand og fiske alene der.
 
Der er trådløs internet ombord til fri afbenyttelse.

Put & Take saltvand

Vi har indhegnet et stykke af Thyborøn Kanal, lige der hvor Vesterhavet og Limfjorden mødes. Med en placering i en lagune på læsiden af diget kan der fiskes i stort set alt slags vejr. Tag bare familien med, og få en hyggelig tur til stranden med helt unikke fiskemuligheder.

Vi udsætter Torsk, Sej, Rødspætter, Pighvarre, Havkat og andre fisk i alle størrelser: Hvilke arter der udsættes hvornår afhænger af årstiden, da det er de lokale både i Thyborøn, der bringer fiskene med ind.

Har du også set?